MONEY BACK GUARANTEE

Pengenalan tentang suplemen lelaki

Thor X merupakan produk yang dapat membantu anda kembali bertenaga bila bersama yang isteri tercinta.

Dengan menggunakan Thor X anda semestinya akan lebih bertenaga, lebih berstamina dan paling penting anda akan lebih membahagiakan isteri tercinta. Thor X merupakan satu suplemen yang menggunakan bahan-bahan organik, berikut merupakan bahan-bahan utama yang digunakan oleh Thor X:

1. Tongkat Ali

Ekstrak dari akar tanaman Tongkat Ali, diklaim dapat membantu meningkatkan libido, meningkatkan kualiti sperma, dan meningkatkan kekuatan dan kekuatan fisik.

2. Ekstrak Maca

Maca merupakan sejenis tumbuhan yang tumbuh dikawasan tanah tinggi Peru. Maca dapat membantu meningktkan kesuburan lelaki dan juga peningkatan jumlah dan mobiliti sperma. Selain itu maca juga boleh meningkatkan ‘mood’ dan juga tenaga dan meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan umum.

2. Ekstrak Buah Tunjuk Langit.

Buah tunjuk langit ataupun dikenali sebagai ‘buah bidara laut’ yang mengandungi pelbagai nutrien seperti vitamin C, vitamin E, karotenoid, asid lemak omega dan antioksidan. Bukan sahaja itu, buah ini juga dapat meningkatkan imunasi badan, menyihatkan kulit dan melindungi tubuh daripada kerosakkan radikal bebas.

Berikut merupakan antara bahan-bahan penting yang digunakan oleh Thor X. Ahir sekali, penting untuk diingat bahawa suplemen lelaki adalah tambahan kepada gaya hidup yang sihat dan bukan pengganti untuk penjagaan kesihatan secara menyeluruh. Pastikan anda mengamalkan pemakanan seimbang, senaman yang berkala, dan memelihara tahap kesihatan yang baik secara menyeluruh. Selain itu, selalu ikuti arahan penggunaan suplemen dan jika anda mengalami sebarang kesan sampingan yang tidak diingini, hentikan penggunaannya dan berjumpa dengan pakar kesihatan.

Promosi Hari Ini!
Dapatkan Sekarang!

Percuma Dengan Setiap Pembelian Pek Penuh

Tertakluk kepada stok sedia ada. Siapa cepat dia dapat!

ThorX Pek Penuh

Mengandungi 10 biji/sachet

RM129.90

RM89.90

ThorX Pek Bundle 3

Mengandungi 3 biji/sachet

RM38.70

RM29.90

ThorX Pek Individu

Mengandungi 1 biji/sachet

RM12.90