MONEY BACK GUARANTEE

Kenapa THOR X Suplemen Terbaik?

Thor X merupakan suplemen kesihatan lelaki yang dirumus khas bagi membantu masalah ejakulasi pramatang. Selain itu juga, Thor X mampu untuk membantu memberi keyakinan kepada para lelaki untuk beraksi dengan lebih baik ketika melakukan aktiviti seksual. Berikut adalah beberapa sebab kenapa Thor X merupakan produk yang menjadi pilihan ramai.

i. Thor X menggunakan bahan semulajadi dan herba.

a) Bahan-bahan semula jadi menjadi pilihan dan herba-herba yang terbaik sahaja yang akan digunakan. Pencarian secara telilti dilakukan ketika memilih herba-herba ini untuk mengekalkan prestasi keselamatan dan kesihatan Thor X.

ii. Kadar gula yang sangat rendah

a) Penggunaan gula yang sangat rendah dan pengguna tidak perlu risau tentang kesan buruk gula terhadap kesihatan

b) Thor X menjadi pilihan yang terbaik dan lebih sihat untuk mereka yang mengutamakan gaya hidup sihat dan gaya hidup rendah gula.

iii. Penggunaan berkala

a) Pengguna tidak memerlukan penggunaan harian.

b) Thor X akan digunakan secara berkala dan kebisaannya digunakan 2 sehingga 3 kali seminggu dan ini dapat sekali gus memberikan fleksibiliti kepada pengguna untuk memasukkan dalam jadual harian dengan mudah.

Pengambilan Thor X sebagai suplemen lelaki dapat meningkatkan prestasi seksual secara sihat dan selamat. Walau bagaimana pun penting untuk pengguna Thor X mendapatkan nasihat pakar jika mempunyai penyakit yang sedia ada sebelum memulakan pengunaan Thor X.

Promosi Hari Ini!
Dapatkan Sekarang!

Percuma Dengan Setiap Pembelian Pek Penuh

Tertakluk kepada stok sedia ada. Siapa cepat dia dapat!

ThorX Pek Penuh

Mengandungi 10 biji/sachet

RM129.90

RM89.90

ThorX Pek Bundle 3

Mengandungi 3 biji/sachet

RM38.70

RM29.90

ThorX Pek Individu

Mengandungi 1 biji/sachet

RM12.90