MONEY BACK GUARANTEE

Fakta-fakta Menarik Tentang Suplemen Lelaki

Semua perkara ataupun topik dalam kehidupan mesti ada fakta-fakta yang menarik perhatian.

Tahukah anda bahawa suplemen lelaki juga ada fakta? Berikut adalah antara fakta-fakta tentang suplemen lelaki :

  1. Permintaan terhadap suplemen lelaki meningkat seiring dengan peredaran semasa, sekaligus dengan peningkatan tentang kesihatan seksual untuk lelaki yang telah didedahkan.
  2. Kebanyakkan suplemen jugak memiliki kandungan yang sangat selamat seperti herba, akar tumbuhan dan ekstrak tumbuhan yang secara lazimnya bukan sahaja meningkatkan prestasi seksual sahaja malah dapat memperbaiki masalah kesihatan am yang lain secara menyeluruh.
  3. Harus diingatkan juga dimana suplemen juga akan menjadi tidak serasi atau secara kasarnya tidak berkesan manakala sekumpulan yang lain mendapat perubahan yang drastik. Banyak faktor yang dapat digunakan dalam hal ini, berkemungkinan cara pemakanaan yang tidak stabil dan pengambilan kuantiti air yang terlalu kurang, menyebabkan keberkesanan tidak menjadi. Jadi, jaga pemakanan ya!
  4. Pengambilan yang konsisten dan juga dengan gaya hidup sihat akan memberikan keberkesanan yang lebih bagus, antara cara untuk mengambil suplemen dengan cara yang betul adalah dengan memastikan minum air 2 sehingga 3 liter sehari, selain itu kurangkan pengambilan gula dan makanan yang tidak sihat agar tidak dinaturalisasikan oleh makan- makan berikut. Jadi wujudkanlah gaya hidup sihat.
  5. Kebanyakkan suplemen lelaki sekarang menggunakan ramuan semula jadi seperti ekstrak tumbuhan vitamin, mineral dan herba yang dipercayai boleh meningkatkan bukan sahaja prestasi seksual malah meningkatkan kesihatan secara am. Tetapi, pada era ini, ramai yang tidak tahu bahawa banyak suplemen yang 100% berasaskan bahan semulajadi seperti Thor X. Thor X dirumus daripada bahan semulajadi seperti Ekstrak Tongkat Ali, Ekstrak Maca dan Buah Tunjuk Langit. Thor X dapat membantu para lelaki untuk mengelakkan pelbagai masalah terutama masalah ejakulasi.

Menarik bukan? Ini baru beberapa sahaja. Kalau semua nak tahu lagi tentang fakta menarik suplemen, jangan lupa untuk baca artikel kami yang seterusnya!

Promosi Hari Ini!
Dapatkan Sekarang!

Percuma Dengan Setiap Pembelian Pek Penuh

Tertakluk kepada stok sedia ada. Siapa cepat dia dapat!

ThorX Pek Penuh

Mengandungi 10 biji/sachet

RM129.90

RM89.90

ThorX Pek Bundle 3

Mengandungi 3 biji/sachet

RM38.70

RM29.90

ThorX Pek Individu

Mengandungi 1 biji/sachet

RM12.90