MONEY BACK GUARANTEE

Betul ke buah dapat membantu “sexual performance”?

Terdapat beberapa buah yang dikatakan memiliki khasiat tertentu yang dapat membantu masa pra-ejakulasi, tetapi perlu diingatkan bahawa efeknya mungkin berbeza untuk setiap individu. Meskipun buah secara umumnya baik untuk kesihatan, mereka tidak harus menganggap sebagai solusi utama untuk masalah pra-ejakulasi.

Pisang

a) Pisang mengandungi enzim bromelain yang dapat membantu meningkatkan libido dan kualiti eraksi.

b) Kandungan vitamin B6 dalam pisang juga dapat membantu mengeluarkan dan meningkatkan hormon serotonin yang memainkan peranan dalam mengawal ejakulasi.

Avokado

a) Mengandungi lemak sihat dan vitamin B6 yang dapat membantu meningkatkan daya tahan seksual

b) Kandungan folik asid dalam avokado juga dapat meningkatkan peredaran darah ke organ seksual.

Buah beri

a) Buah beri seperti strawberi, blueberi dan rasberi mengandungi antioksidan yang tinggi Kalau anda suka makan buah-buahan, boleh lah tambah jenis buahan yang anda makan, bukan sahaja sedap, ia juga boleh membantu anda dalam masalah pra-ejakulasi. Dengan pemakanan dan gaya hidup yang sihat dan seimbang, ditambah pula dengan pengambilan suplemen Thor X, anda pasti tidak akan mengalami masalah pra-ejakulasi lagi.

Ceri

a) Mengandungi antioksidan yang dapat membantu meningkatkan peredaran darah dan mengurangkan keradangan dalam badan.

Lemon

Lemon mengandungi vitamin C dan antioksidan yang baik untuk kesihatan. Lemon juga membantu untuk melawan infeksi dan membantu untuk melawan radikal bebas dalam tubuh sehingga membantu melindungi sel – sel tubuh dari kerosakan oksidatif. Thor X mengandungi lemon yang mampu membantu pengguna untuk mencapai “sexual performance” yang diidamkan.

Tembikai

a) Mengandungi stirulin, sebatian yang dapat meningkatkan aliran darah ke organ seksual

b) Likopen, sebatian antiosidan yang dapat meningkatkan kesihatan seksual secara keseluruhan Kesimpulannya, buah-buahan dapat membantu dalam mengatasi masalah pra-ejakulasi. Gaya hidup yang sihat dan usaha yang tinggi, anda dapat mengatasi masalah ini dan meningkatkan kepuasan seksual anda.

Promosi Hari Ini!
Dapatkan Sekarang!

Percuma Dengan Setiap Pembelian Pek Penuh

Tertakluk kepada stok sedia ada. Siapa cepat dia dapat!

ThorX Pek Penuh

Mengandungi 10 biji/sachet

RM129.90

RM89.90

ThorX Pek Bundle 3

Mengandungi 3 biji/sachet

RM38.70

RM29.90

ThorX Pek Individu

Mengandungi 1 biji/sachet

RM12.90