MONEY BACK GUARANTEE

Aik, baru sekejap dah panc*t? Siapa nak bertahan lebih lama?

Siapa yang tidak ingin menikmati hubungan seks yang lebih tahan lama dan memuaskan? Bagi ramai lelaki, keinginan untuk meningkatkan ketahanan seksual adalah hal yang sangat penting! Jom admin memperkenalkan kepada anda semua tentang Thor X.

Apa itu Thor X?

Thor X merupakan satu produk suplemen yang baharu untuk lelaki yang mengalami masalah ereksi atau kekurangan tenaga semasa hubungan seksual. Thor X merupakan satu suplemen yang dihasilkan khususnya untuk meningkatkan ‘performance’ seksual lelaki. Bukan setakat itu sahaja, Thor X juga diperkaya dengan ramuan semulajadi yang dipilih secara teliti.

Bahan apa yang digunakan?

Thor X tidak mengandungi bahan kimia berbahaya dan bebas daripada kesan sampingan yang serius. Bahan-bahan yang digunakan dipilih dan telah diteliti dengan baik. Berikut merupakan bahan – bahan yang dirumus khas bagi produk ini.

  • Ekstrak tongkat ali

Tongkat Ali merupakan bahan yang terkenal dengan khasiatnya dalam meningkatkan keupayaan ereksi dan aliran darah ke organ seksual dan meningkatkan hormon testosteron yang penting untuk kesihatan seksual lelaki.

  • Ekstrak Maca

Maca adalah tumbuhan di kawasan tinggi di Amerika Selatan. Ekstrak ini jugak dikaitkan dengan peningkatan kekuatan seksual dan tahap tenaga secara keseluruhan. Ia juga dapat membantu meningkatkan kualti sperma dan kesuburan lelaki

  • Ekstrak buah tunjuk langit

Buah tunjuk langit yang juga dikenali sebagai buah Celestial Seed, adalah tumbuhan semulajdi yang popular dalam perubatan tradisional. Sifat tonik untuk kesihatan seksual lelaki dan dapat membantu meningkatkan prestasi seksual serta kekuatan tubuh secara umum.

  • Ekstrak saw palmetto

Saw palmetto adalah sejenis palma yang tumbuh di Amerika Utara. Saw palmetto digunakan dalam tradisi perubatan untuk kesihatan prostat dan masalah berkaitan dengan saluran kencing. Secara tidak lansung dapat menjada kesihatan prostat dan mungkin memberikan manfaat kepada lelaki yang menghadapi masalah prostat.

  • Ekstrak gingko biloba

Gingko biloba merupakan tumbuhan yang telah digunakan dalam perubatan cina selama berdekad-dekad! Gingko biloba merupakan tumbuhan yang dapat meingkatkan aliran ke otak dan anggota badan. Semestinya tumbuhan ini dapat meningkatkan fungsi seksual dan bukan itu sahaja! Tumbuhan ini juga dapat meingkatkan daya ingatan dan akhir sekali tumbuhan ini juga dapat memberikan manfaat kepada lelaki yang mengalami masalah vaskular.f.

  • Ekstrak raspberi

Siapa yang tidak mengenali buah raspberi bukan? Buah yang diperkaya dengan macam-macam vitamin seperti vitamin C dan vitamin E. bukan itu sahaja malah buah ini juga dapat meremajakan kulit serta memberikan perlindungan UV. Dengan adanya vitamin-vitamin ini dan mineral seperti zinc, dapat membantu meningkatkan kesihatan reproduktif dan meningkatkan kualiti sperma lelaki.

  • Ekstrak epimedium

Epimedium ini merupakan satu herba yang sudah lama digunakan dalam perubatan tradisional untuk meningkatkan prestasi seksual. Herba ini kebiasaan tumbuh di kawasn yang beriklim sejuk seperti Korea dan Jepun. Bukan sahaja herba ini dapat memberikan sokongan kepada kesihatan seksual lelaki, ia juga dapat memberikan sokongan kepada keseimbangan hormon yang akan memanfaatkan fungsi seksual, kesihatan reproduktif dan kesejahteraan keseluruhan.

Dalam kesimpulannya, Thor X adalah satu suplemen bukan sahaja memberikan manfaat kepada prestasi seksual, tetapi juga kesihatan secara menyeluruh. Penting untuk diingaktan juga bahawa suplemen ini bukan pengganti kepada penjagaan kesihatan, jadi langkah-langkah kesihatan yang seimbang seperti diet yang baik, senaman secara berkala dan pengambilan air yang banyak (2liter-3liter sehari) tetap diperlukan dan dapat memberikan hasil yang lebih positif

Anda dah kenal dengan Thor X, jadi apa tunggu lagi? Nak bertahan lebih lama? Ambillah langkah pertama hari ini untuk mencapai kepuasan dan kegembiraan dalam kehidupan seksual anda dengan Thor X.

Diingatkan untuk menjaga konsistensi dalam pengambilan suplemen ini dan terus berusaha untuk mencapai kehidupan yang seimbang, sihat dan juga memuaskan.

Promosi Hari Ini!
Dapatkan Sekarang!

Percuma Dengan Setiap Pembelian Pek Penuh

Tertakluk kepada stok sedia ada. Siapa cepat dia dapat!

ThorX Pek Penuh

Mengandungi 10 biji/sachet

RM129.90

RM89.90

ThorX Pek Bundle 3

Mengandungi 3 biji/sachet

RM38.70

RM29.90

ThorX Pek Individu

Mengandungi 1 biji/sachet

RM12.90